Home
5d Invest BV
Laatste nieuws
Deelnemingen
Organisatiestructuur
Contact
Raad van Commissarissen

De Fair Groep neemt de Eerste Veiligheidsdienst over:

Op dinsdag 24 februari 2009 heeft de Fair Groep, statutair gevestigd te Lelystad, de aandelen in Mega International Group, handelend onder de naam Eerste Veiligheidsdienst overgenomen. De Eerste Veiligheidsdienst (www.1vd.nl) heeft haar hoofdkantoor In Leusden en rekent Utrecht en delen van Amsterdam tot haar werkgebied, vertelt Buck Jüch, directeur van de Fair Groep.

Met het overnemen van de Eerste Veiligheidsdienst, een bewakingsbedrijf met een jaaromzet van ruim € 700.000,- krijgt de Fair Groep toegang tot de markt in Utrecht. Voor ons van strategisch belang, vervolgt Jüch, die vervolgens aangeeft dat dit het moment is binnen de Fair Groep om een vierde regio te openen. In 2007 zijn we de weg van regionalisering ingeslagen en hebben we naast de bestaande regio's Flevoland en Gelderland Zuid de regio Gelderland Noord / Overijssel aan het Fair bedrijf toegevoegd. Binnen twee jaar een tweede regio toevoegen aan ons verzorgingsgebied laat zien dat we op de juiste weg zijn.

Met de acquisitie van de Eerste Veiligheidsdienst, verwelkomen we 15 nieuwe medewerkers hetgeen het totaal aantal medewerkers binnen de Fair Groep brengt op ruim 430. André Bakker, eveneens directeur van de Fair Groep, spreekt tenslotte de verwachting uit dat de Eerste veiligheidsdienst direct gaat bijdragen aan de winst van de Fair Groep in 2009 en de omzet van de Fair Groep op ruim € 10 miljoen gaat brengen. Gericht op het zorgen voor continuïteit naar klanten en medewerkers zal Paul Witsenburg, de huidige directeur van de Eerste Veiligheidsdienst in dienst treden bij de Fair Groep.

Voor mij is de overname door de Fair Groep een mooie afsluiting van twee roerige jaren als zelfstandig ondernemer, vertelt Witsenburg. Ik ben er gedurende de afgelopen jaren toch achter gekomen dat mijn affiniteit en kwaliteiten meer liggen op het gebied van commercie dan in het algemene management. Toen de Fair Groep voorbij kwam heb ik dan ook niet lang hoeven nadenken waarbij mijn uitgangspunt altijd is geweest, het waarborgen van de continuïteit van klanten en medewerkers. Op deze wijze is de voornoemde continuïteit het beste gegarandeerd, besluit Witsenburg.

vlnr:
Buck Juch, directeur van de Fair Groep, Paul Witsenburg, directeur van de Eerste Veiligheidsdienst en André Bakker, directeur van de Fair Groep.